• Chuť
  • Kvalita
  • Prezentácia
  • Cenník
  • Inovácia
  • Atmosféra reštaurácie
4.3/5Overall Score

Rýchle zhrnutie

Hajcer je vynikajúca reštaurácia v Bošanoch, ktorá je skrytá medzi rodinnými domami pri rieke. Práve táto kľudná lokalita je výborným miestom na oddych a kľud, ale zároveň sa stáva reštaurácia ťažšie dostupnou. Napriek tomu by sme tých pár krokov určite obetovali.

Specs
  • Burger žemľa:
  • Hovädzie mäso:
  • Cheddar:
  • Šalát:
  • Paradajka:
  • Slanina:
  • Vajíčko:
  • Kuracie mäso:
Pros
  • Krátke čakanie
  • Kvalitná ponuka jedál
  • Profesionálny a prívetivý personál
  • Široký výber, v ktorom si každý niečo nájde
Cons
  • Poloha reštaurácie
  • Hlučnosť v reštaurácií
  • Jednoduchý interiér
  • Na celom podniku cítiť zub času

Na polceste medzi Topoľčanmi a Partizánskym sa nachádza nenápadná dedina Bošany aj s pár reštauráciami, jednou z nich je aj Hajcer. Obec má zhruba 4 000 obyvateľov a na podobné dedinské podniky sme čakali aj takú kvalitu. Môžem prezradiť dopredu, boli sme prekvapení. Podnik sa nachádza na konci dedinskej ulice. Na prvý pohľad síce uvidíte klasické dve zateplené zelené budovy, jedna krčma (pochopiteľne tá väčšia z nich) a druhá, menšia, reštaurácia. Okolo reštaurácie sa nachádza posedenie, na ktorom vidieť zub času a chcelo by to väčšiu starostlivosť o vybavenie. Avšak pri hrádzi a blízkom vodnom toku odpúšťame, prostredie zakryje nedokonalosti nakoľko oči padajú na peknú prírodu a udržiavaný trávnik.

Parkovanie je priamo pred podnikom a miesta, kde sa dá bezpečne nechať auto sa rovnajú počtu sedadiel v podniku. Nebojte sa zaparkovať aj na tráve okolo, ste na dedine, nič nehrozí. Ale ako vyplýva z daného prostredia podvečer a keď je pod mrakom tak sa objaví kopec múch a komárov, proti ktorým sa ťažšie bojuje.

Vzhľadom na veľkosť obce, musí reštaurácia ponúkať aj rozvoz a majú k tomu prispôsobenú webstránku, kde po zadaní adresy, či voľby osobného odberu v aplikácií vás presmeruje priamo do menu, ktoré je prehľadné aj s fotkami. Návrat na hlavnú stránku reštaurácie z aplikačného prostredia je omnoho ťažší.

Hajcer burger - Monterey

Ponuka Hajcer Burger & Pizza

Prezentácia menu reštaurácie sa môže javiť ľudom na prvý pohľad chaotická, po chvíli sa v nej začíname orientovať a na predostretej zalaminovanej A3 je využitý každý centimeter miesta. Na stoloch bolo cítiť jemne lepivý povrch a podobne na tom bola aj tá zalaminovaná časť nebola najnovšia. Ponuka v reštaurácií pozostáva hlavne z burgrov, hotdogov, pizze a prekvapivo aj poké. Vidieť, že vedeniu reštaurácie nie je jedno čo ponúkajú a snažia sa presadiť na každom fronte.

Podľa recenzií si všetky z vyššie spomenutých jedál chvália až na poké, pravdepodobne to bude chcieť ešte pár mesiacov, kým sa chute ustália. Reštaurácia na recenzie reagujú na Googli a na niektoré výhrady od zákazníkov reagujú dosť agresívne. Chcelo by to pridať viac pasivity do komunikácie so zákazníkmi.

Ale späť k burgrom. Každý burger je priamo podávaný aj s prílohou a cena za burger s hranolkami, omáčkou a kukuricou, či coleslawom stojí od 13 do 17€ čo radíme medzi podobné ceny v porovnaní s Bratislavou a kvalita je dosť podobná. Medzi týmito burgrami nachádzame aj tripple beef burger s cenovkou 22€. Pivo 0,5l stojí zhruba 2,5€ a čapovaná kofola v rovnakom objeme má cenovku 2€.

Čo sa týka dezertov po výdatnom burgri neostáva už veľa priestoru na dezerty a v ponuke sa nachádza len jeden cheescake, oproti starému menu vypadli palacinky a ostali len rozmrazované dezerty.

Chuť burgrov

Žemľa je domáca a nesmierne chutná, vláčna a správne opečená, takže nestáva sa, že by sa rýchlo rozmočila. Nie je úplne sladká ako to býva v amerických reštauráciách, ale je dostatočne chlebová na slovenské pomery, samotná žemľa má u mňa 10/10.

Väčšina burgrov je z hovädzieho mäsa z Austrálie. Pokiaľ už nemáte chuť na kravičku, môžete si vybrať z vegánskej placky, halloumi syrom či kuracím. V každom burgri v ponuke sa nachádza aj šatát či porcia zeleniny. Pri hovädzom mäsa neprišla otázka ako by som dané mäso chcel pripravené. Každopádne mäso bolo príjemne okorenené a pripravené na istotu na well done.

Kurací burger Hajcer - Retro 1980 chicken

Počas návštevy som si nemohol nechať ujsť vyprážaný kurací burger, kto očakával rezeň v žemli s majonézou a kyslou uhorkou by ostal sklamaný. Vyladené chute, kuracina vypražená v cornflakeoch, ktorá bola šťavnatá a obal chrumkavý.

Coleslaw sa podáva takmer ku všetkým burgrom. Coleslaw bol výborný, trochu sladší vzhľadom na veľké množstvo šľahačky a sezónu kapusty, ktorá býva v letnom období najsladšia. K bugrom v reštaurácií Hajcer nachádzame aj grilovanú kukuricu, či možnosť batátových hranoliek.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *